IQ-Test

iq.PNG

Hari ini saya ada satu permainan untuk anda semua. Mungkin ada daripada anda pernah melakukan IQ-Test ini. Kepada sesiapa yang belum pernah mencuba atau sudah lupa tentangnya, cubalah! Tengok bagaimana prestasi anda berfikir. Kemahiran berfikir amat diperlukan untuk sesebuah perniagaan, lebih-lebih lagi anda menjadi pengurus perniagaan, semua decision terletak ditangan anda. IQ-Test ini saya dapat daripada Managing Director tempat saya berkerja sekarang. Ok, selamat memerah otak !

Download Ujian IQ di sini

Pin It

3 thoughts on “IQ-Test

  1. Najib, ada request la..nak copy IQ test ni letak kat blog bleh tak? Nanti julie mention sumbernye dari Najib ye..boleh ke?

    Najib: Boleh sahaja. Tidak menjadi masalah. Dah dapat jawapannye ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>